Zonky CZ

Zonky is the largest fintech company in the Czech Republic. Zonky is a Czech Internet service that works on a P2P basis. It connects people who want to borrow cheaper money with people who want to invest in other people’s loans and get interesting value added. The service was founded in 2015 and is a member of PPF Financial Group.

Coupon Codes

Získejte Nájem Za Cokoli Od 2,99 %

ACTIVATE DEAL
On Going Offer

Získejte 10% Slevu Na Další Nákup

ACTIVATE DEAL
On Going Offer

Až-45% Sleva Na Produkty Na Zonky

ACTIVATE DEAL
On Going Offer

30% Sleva Na Potvrzení Předplatného Na Zonky

ACTIVATE DEAL
On Going Offer

Slevy Do 20% Ve Vybrané Sekci Na Zonky

ACTIVATE DEAL
On Going Offer

FAQ

Kolik si mohu půjčit a na jak dlouho?

Půjčit si můžete online od 20 000 do 1 200 000 Kč na dobu od 12 měsíců až do 10 let. Je jen na vás, kolik budete chtít měsíčně splácet a na jak dlouho si rychlou půjčku vezmete.

Jaký úrok mohu získat a jak jej určujete?

Úroky na Zonky se pohybují od 4,99 % do 19,99 % ročně. Čím více jim o sobě ve svém dotazu řeknete, tím lépe dokážou připravit opravdu férovou nabídku na bleskovou půjčku.

Aby vám ušetřili čas, našli pro vás nějaké informace. Samozřejmě pouze v případě, že jim to zákon umožňuje. Nahlížejí s vaším souhlasem do veřejných seznamů a rejstříků na sociálních sítích, jako je Obchodní a konkurzní rejstřík, zeptají se mobilního operátora O2 a v rámci řízení rizik skupiny se zeptají i na sesterskou společnost A, Zonky. patří.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *